top of page

HUWELIJK

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Want het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven.

Op die dag wil je er uiteraard piekfijn uit zien. Of je nu kiest voor klassiek of iets apart, je moet je ook vooral goed in je vel voelen! Met KOSTUUM À LA CARTE maken we alles volgens uw wensen en op jouw maat. Onze maten kunnen in de gewone maten, buik- en lengtematen en ook zeer grote maten.

We adviseren je graag over het model, de pasvorm, de kleur, de stofkwaliteit en de detailafwerking. Bijpassende accessoires mogen zeker niet ontbreken? We hebben de nodige keuze in strikken, dassen, pochetten, bretellen, …

Ga je voor een ceremonie hemd of heb je liever een hemd op maat, volledig door jou samengesteld? De mogelijkheden zijn eindeloos.

f125a92e5e2eedadc049d53c33812ce2.jpeg

AFSPRAAK

Uiteraard wil je je trouwkostuum goed op tijd in je bezit hebben. Het is daarom belangrijk om goed op voorhand je afspraak te maken. Enerzijds omdat het maken van je kostuum 4 tot 5 weken in beslag neemt. Anderzijds moet je er ook rekening met houden dat onze afspraken agenda in het voorjaar soms ook snel vol kan lopen. 

Wil je onze zaak en aanpak even persoonlijk komen ontdekken? Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken van 30 min. Ga je over tot de effectieve aankoop van je kostuum dan kan je een aankoop afspraak boeken, deze neemt +- 1u30 in beslag.

Een afspraak boeken kan je hier doen. 

UW SUITE

Je getuigen, vader, schoonvader, vrienden en/of familieleden, ook allemaal mooi in kostuum? Wij kunnen uiteraard zorgen voor perfect op elkaar afgestemde kostuums voor de hele suite! Wij creëren samen met jullie een kostuum waar de hele suite zich goed in voelt. 

En vooral ook met oog op de toekomst, stellen we iets samen dat ook draagbaar is voor andere gelegenheden.

 

Langs komen met je hele suite? Hier plannen wij een speciale afspraak voor in zodat we hiervoor de nodige tijd kunnen nemen. Een afspraak boeken kan je hier doen. 

EEN BEETJE INSPIRATIE...

bottom of page