top of page

KOSTUUM

Je wenst graag een kostuum op maat aan te kopen. Of dit voor een feestelijke gelegenheid is of meer business gerelateerd, de aanpak en essentie blijft dezelfde. We streven naar de perfecte pasvorm voor jou persoonlijk en zoeken samen naar de beste combinaties in stof, knopen, voering...

 

Wanneer je je in een zakelijke omgeving bevindt, speelt de juiste kleding zeker een essentiële rol. Met een perfect passend kostuum, maak je dan ook gegarandeerd een goede eerste indruk. We ontwerpen samen een kostuum waar je dagelijks plezier van zal hebben.

Een kostuum op maat voor een feestelijke gelegenheid? Een feest is natuurlijk het moment bij uitstek, om jezelf eens helemaal uit te dossen. En hoe kan dat beter dan met een zelf ontworpen kostuum? We helpen je dan ook graag bij je keuze. Ga je voor een smoking? Voor iets apart? Voor een bepaalde stijl? De mogelijkheden zijn enorm. Je draagt gegarandeerd een uniek stuk!

 

Iedere gelegenheid heeft zijn eigen karakter. En soms wordt er zelf gekozen voor een dresscode. Misschien heb je zelf een dresscode gekregen en geraak je er niet helemaal wijs uit? Wij lijsten hieronder enkele mogelijkheden op.

367587508_834742421244972_7643419389973750159_n.jpeg

AFSPRAAK

Uiteraard wil je je kostuum goed op tijd in je bezit hebben voor je gelegenheid. Het is daarom belangrijk om goed op voorhand je afspraak te maken. Enerzijds omdat het maken van je kostuum 5 tot 7 weken in beslag neemt. Anderzijds moet je er ook rekening met houden dat onze afspraken agenda soms ook snel vol kan lopen. 

Wil je onze zaak en aanpak even persoonlijk komen ontdekken? Je kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken van 30 min. Ga je over tot de effectieve aankoop van je kostuum dan kan je een aankoop afspraak boeken, deze neemt +- 2u in beslag.

Een afspraak boeken kan je hier doen. 

EEN BEETJE INSPIRATIE...

bottom of page