top of page

OVER ONS

Aangenaam! Hier geven we graag een beetje meer inkijk in wie we zijn en hoe KOSTUUM À LA CARTE tot stand is gekomen. 

Onze passie en kennis voor de kledingbranche bestaat al sedert 4 generaties. Dit doen we al meer dan 80 jaar in onze kledingzaak naast de deur, Kleding Heirwegh in Lokeren. Hier kan je terecht voor alle mogelijke maten in een zeer ruim kledingaanbod. Onze doelstelling is om elke man mooi te kunnen kleden, groot, klein, slank, een maatje meer... Wij specialiseren ons daar in alle mogelijke maten, van grote maten tot 10XL tot buikmaten en lengtematen en dat aan acceptabele prijzen.

Met KOSTUUM À LA CARTE gaan wij nog net een stapje verder. Mits deze 2de zaak er eigenlijk gekomen is op vraag van onze klanten. Soms heb je een bepaald idee in je hoofd, een bepaalde kleur, afwerking of pasvorm. En wil je als het ware zelf iets kunnen ontwerpen. Met KOSTUUM À LA CARTE kunnen we jullie nu al deze mogelijkheden bieden en zijn er nog meer keuzes en kwaliteiten. Ook voor diegene die huwelijksplannen hebben, kunnen we meer op jullie wensen inspelen.

Ga je voor klassiek, een bepaald thema, of iets helemaal out of the box? Bij ons kan je zelf je kostuum ontwerpen. Dit onder leiding van ons altijd eerlijk en deskundig advies. Met onze jarenlange ervaring in de kostuumverkoop kennen wij alle maten en pasvormen door en door en weten wij welke maat en pasvorm het beste bij u past.

Door op afspraak te werken heeft u steeds onze onvoorwaardelijke aandacht. Het resultaat: een totaalplaatje dat er perfect zal uitzien en jij met trots zal dragen!

Tot binnenkort bij KOSTUUM À LA CARTE!

Anja Verbruggen, Lina Heirwegh & Stefan Heirwegh

wie zijn wij
Benieuwd geworden naar onze andere winkel? Kleding Heirwegh Lokeren
bottom of page